Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ερωταπαντήσεις Questions and Answers

Η κοινότητα του AVEN είχε την ευγενή καλοσύνη να μου επιτρέψει να μεταφράσω και να παραθέσω εδώ κάποιες από τις πιο κοινά διαδεδομένες ερωτήσεις του χώρου (FAQ Frequently Asked Questions).
Στο χώρο της κοινότητας οι απαντήσεις διαμορφώνονται ως εξής:.
Υπάρχει ειδική κατογορία στο φόρουμ με τίτλο "Ερωτήσεις κι Απαντήσεις"  Q&A 
Ο καθένας μπορεί να διατυπώσει την ερώτησή του εκεί και στην συνέχεια όσα μέλη την διαβάζουν δίνουν ο καθένας την δική του προσωπική απάντηση.
Αφού παραμείνει αναρτημένη μια ερώτηση για εύλογο χρονικό διάστημα . Από μήνες μέχρι χρόνο κάποια από τα πιο παλιά και έμπειρα μέλη αναλαμβάνουν να σταχυολογήσουν τις απαντήσεις και να διαμορφώσουν μία απάντηση σε κάθε ερώτηση που να καλύπτει όσο το δυνατόν ευρύτερο φάσμα από τις απαντήσεις .
Τέλος δημοσιεύεται η ερώτηση και η απάντηση στο Γενικό FAQ
Οι αρχικές ερωτήσεις και απαντήσεις των μελών παραμένουν στο φόρουμ για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει ή να προσθέσει κάτι.
Από καιρό σε καιρό εφόσον κριθεί απαραίτητο οι απαντήσεις μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να αντικαταπτρίζουν την νέα πραγματικότητα.
Σε κάθε μία από τις επόμενες αναρήσεις θα δημοσιεύω και από μία ερώτηση με την απάντησή της δίνω πάντα τις διασυνδέσεις και με το Γενικό FAQ και με το αρχικό πόστ με όλες τις απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου